Avslutade projekt

Här ser du en del av våra avslutade projekt.


Kv Regndroppen – Sjölunda ÄngRegndroppen proj WEBB

I Sjölunda Äng, knappt en mil utanför Lidköping, har vi färdigställt ett nytt bostadsområde med inflyttning januari 2020. Med närhet till både skola förskola och natur har vi byggt 32 nya hyreslägenheter.
Läs mer


Kv Sädesärlan – LidåkerLidåker - Sädesärlan

I kvarteret Sädesärlan på Lidåker mellan vattentornet och Lidåkerskolan, har AB Bostäder färdigställt 111 välplanerade och klimatsmarta hyresrätter. Lägenheterna är fördelade över tre åttavåningshus, varav ett av husen består av seniorlägenheter.

Läs mer


ROT-renovering fortsätterROT-renov 180x140

Upphandlad entreprenör till våra ROT‑projekt är Serneke. Renoveringen innebär bl a nya avlopp- och vattenledningsstammar i fastigheten och helrenoverat kök och duschrum i varje lägenhet.

Läs mer


426 SkattehusetGamla skattehuset blir lägenheter

Fastigheten, som brukar benämnas gamla Skattehuset då skatteverket haft sin verksamhet i huset tidigare, ligger mitt i centrum, precis bredvid stadens polishus. En ombyggnation påbörjas nu av fastigheten för att omvandla lokalytorna till lägenheter.

Läs mer


Vinninga seniorlägenheterVinninga – Seniorlägenheter

Seniorlägenheterna i Vinninga kommer ligga i ett lugnt och ombonat område med en härlig omgivning av natur. Alldeles bredvid ligger också äldreboendet Bäckliden. I den första etappen kommer vi att uppföra fem stycken parhus med totalt 10 lägenheter på 2-3 rum och kök.

Läs mer


Tusenfotingen – Hovbygatan 68Tusenfotingen

I kvarteret Tusenfotingen utmed Hovbygatan kommer AB Bostäder att uppföra ett nytt hus i fyra våningar med 54 lägenheter i storlekarna 1 – 4 rum och kök och en lokal i bottenvåningen.

Läs mer


PolishusetA-49.1 Flygbild _ Layout

I kvarteret Valhall 8 ska Polishusets 3800 kvadratmeter renoveras och byggas om och 760 kvadratmeter byggas till. Byggstarten var i december 2015 och inflyttning är beräknad till januari 2017. Under byggtiden håller Polisen till i det som tidigare var Skattehuset.

Läs mer


rotrenov-180x140pxROT-renovering

Under 2014 påbörjas rotrenovering i AB Bostäders fastigheter på Majorsallén, Hovbygatan och Kvarnegårdsgatan. Renoveringen omfattar totalt 257 lägenheter och beräknas vara klart sommaren 2015.

Läs mer

Sidan uppdaterad 2020-02-28

Tillbaka till toppen av sidan