Avslutade projekt

Här ser du en del av våra avslutade projekt.


426 SkattehusetGamla skattehuset blir lägenheter

Fastigheten, som brukar benämnas gamla Skattehuset då skatteverket haft sin verksamhet i huset tidigare, ligger mitt i centrum, precis bredvid stadens polishus. En ombyggnation påbörjas nu av fastigheten för att omvandla lokalytorna till lägenheter.

Läs mer


Vinninga trygghetsboendeVinninga – Trygghetsboende

Trygghetsboendet i Vinninga kommer att vara beläget i ett lugnt och ombonat område med en härlig omgivning av natur. Alldeles bredvid ligger också äldreboendet Bäckliden. I den första etappen kommer vi att uppföra fem stycken parhus med totalt 10 lägenheter på 2-3 rum och kök.

Läs mer


Tusenfotingen – Hovbygatan 68Tusenfotingen

I kvarteret Tusenfotingen utmed Hovbygatan kommer AB Bostäder att uppföra ett nytt hus i fyra våningar med 54 lägenheter i storlekarna 1 – 4 rum och kök och en lokal i bottenvåningen.

Läs mer


PolishusetA-49.1 Flygbild _ Layout

I kvarteret Valhall 8 ska Polishusets 3800 kvadratmeter renoveras och byggas om och 760 kvadratmeter byggas till. Byggstarten var i december 2015 och inflyttning är beräknad till januari 2017. Under byggtiden håller Polisen till i det som tidigare var Skattehuset.

Läs mer


rotrenov-180x140pxROT-renovering

Under 2014 påbörjas rotrenovering i AB Bostäders fastigheter på Majorsallén, Hovbygatan och Kvarnegårdsgatan. Renoveringen omfattar totalt 257 lägenheter och beräknas vara klart sommaren 2015.

Sidan uppdaterad 2018-05-07

Tillbaka till toppen av sidan