Lediga tjänster

Om AB Bostäder

AB Bostäder i Lidköping är ett allmännyttigt bolag, helägt av Lidköpings Kommun. Bolaget äger och förvaltar 2500 lägenheter och 90 kommersiella lokaler inom Lidköpings kommun. Vi är ett modernt bostadsföretag som sätter kunden i centrum och bidrar till utvecklingen av ett hållbart Lidköping. AB Bostäder har idag 34 medarbetare och omsätter ca 210 miljoner kronor.

AB Bostäder agerar aktivt för att skapa fler bostäder i Lidköping. Bolaget har som målbild att långsiktigt skapa 50 nya lägenheter per år. Bolaget har ett flertal spännande projekt som är i en uppstartsfas. Utöver detta ska bolagets befintliga lägenheter underhållas och utvecklas. AB Bostäder är en viktig aktör i vår ägares, Lidköpings kommuns, vision att till 2030 växa till 45 000 invånare. Då vi bygger för framtiden skall vi självklart bygga medvetet ur ett hållbarhetsperspektiv.


Sommarjobba som kvartersvärd

Ansökan till sommarjobb som kvartersvärd 2021 är stängd. Besked till de som erbjuds sommarjobb lämnas via e-post senast vecka 16. OBS! Vi skickar inget meddelande till de som inte erbjuds jobb hos oss.

På AB Bostäder tar vi varje år emot ungefär lika många sommarjobbare som vi är anställda. Vi anställer drygt 30 unga personer under hela sommaren. Detta gör att vår ordinarie personal får sin välbehövliga semester medans vi får hjälp att sköta om våra fastigheter och leverera bra service till våra kunder.

Sidan uppdaterad 2021-05-07