Lediga tjänster

Om AB Bostäder

AB Bostäder i Lidköping är ett allmännyttigt bolag, helägt av Lidköpings Kommun. Bolaget äger och förvaltar 2500 lägenheter och 90 kommersiella lokaler inom Lidköpings kommun. Vi är ett modernt bostadsföretag som sätter kunden i centrum och bidrar till utvecklingen av ett hållbart Lidköping. AB Bostäder har idag 34 medarbetare och omsätter ca 210 miljoner kronor.

AB Bostäder agerar aktivt för att skapa fler bostäder i Lidköping. Bolaget har som målbild att långsiktigt skapa 50 nya lägenheter per år. Bolaget har ett flertal spännande projekt som är i en uppstartsfas. Utöver detta ska bolagets befintliga lägenheter underhållas och utvecklas. AB Bostäder är en viktig aktör i vår ägares, Lidköpings kommuns, vision att till 2030 växa till 45 000 invånare. Då vi bygger för framtiden skall vi självklart bygga medvetet ur ett hållbarhetsperspektiv.


Sommarjobba med aktiviteter för barn

Fem barn i 5-årsåldern som hoppar runt på en gräsmatta

Inför sommaren söker vi några ungdomar som vill arbeta med sociala aktiviteter för barn som bor i våra bostadsområden. Aktiviteterna riktar sig till barn upp till 12 år. Arbetet innebär mycket kontakt med barn och vuxna så du som söker bör trivas med att vara i sociala sammanhang.

Aktiviteterna innebär bland annat bollsport, kultur och barnlekar. Alla aktiviteter kommer att ske utomhus och i mindre grupper. Sommarjobbsperioden pågår mellan vecka 24 och 25 med cirka 5 timmars arbetstid per dag. Midsommarafton är en ledig dag.

Du ska ha social kompetens och god samarbetsförmåga. Du kommer att jobba i grupp med andra, där ni tillsammans planerar aktiviteterna. Du som söker ska vara född 2005 eller tidigare.

Beskriv kortfattat dig själv, vad du gillar att göra på fritiden och varför just du skulle passa som sommarjobbare hos oss.

Lön enligt kollektivavtal.

I och med rådande restriktioner för att minska smittspridning av covid-19 finns risk för att vi inte kan gå vidare med anställningar, men vi hoppas att vi kan erbjuda anställning. Du som ansöker om tjänsten får löpande information under våren om detta.

Välkommen med din ansökan via mail till theres.axen@lidkoping.se senast 23 april.

Vid frågor kontakta Theres Axén, 0510-770810 eller Malin Gustafsson, 0510-770827.


Sommarjobba som kvartersvärd

Ansökan till sommarjobb som kvartersvärd 2021 är stängd. Besked till de som erbjuds sommarjobb lämnas via e-post senast vecka 16. OBS! Vi skickar inget meddelande till de som inte erbjuds jobb hos oss.

På AB Bostäder tar vi varje år emot ungefär lika många sommarjobbare som vi är anställda. Vi anställer drygt 30 unga personer under hela sommaren. Detta gör att vår ordinarie personal får sin välbehövliga semester medans vi får hjälp att sköta om våra fastigheter och leverera bra service till våra kunder.

Sidan uppdaterad 2021-03-29