Lediga tjänster

AB Bostäder i Lidköping äger och förvaltar 2400 lägenheter och 100 kommersiella lokaler inom Lidköpings kommun. Vi är ett modernt bostadsföretag som sätter kunden i centrum. AB Bostäder har idag 32 medarbetare och har en omsättning på 165 miljoner kronor.

Lidköpings kommun växer och AB Bostäder har en betydande roll i tillväxten då vi ska ha en planberedskap om att kunna tillföra minst 20 % av det totala bostadsbehovet. En inspirerande utmaning som gör att bolaget är inne i en av sina mest bygg- och utvecklingsintensiva perioder.


Kvartersvärd – ansökan stängd


Sommarjobb 2019

Kvartersvärd AB Bostäder

Kvartersvärd Joakim Wedebrand – kanske din kollega i sommar?

Visste du att vi på AB Bostäder varje år tar emot lika många sommarjobbare som vi är anställda. Drygt 30 unga personer anställer vi under sommaren. Vill du bli en i vårt härliga team i år?

Du får jobba tillsammans med andra ungdomar och några av de ordinarie kvartersvärdarna och ta hand om våra fastigheter. Du ser till att gårdar och gemensamma utrymmen i husen där våra kunder har sitt hem är välskötta. I arbetsuppgifterna ingår till exempel att rensa rabatter, klippa buskar, måla, städa trapphus och källare. Du kommer också träffa många av våra kunder och hjälpa till med felanmälningar. Arbetstiden är vardagar 07.00–16.00.

Extra kul om du som söker har ditt hem i något av våra områden!

För att få söka ska du vara född år 2003 eller tidigare. Fyll i ansökan via länken nedan och skicka in senast 10 mars 2019.

Ansökan sommarjobb 2019

Sidan uppdaterad 2019-02-01

Tillbaka till toppen av sidan