Lediga tjänster

Vi söker driftchef

Vi på AB Bostäder i Lidköping söker nu en engagerad och kompetent driftchef med fokus på aktivt och närvarande ledarskap.

Företaget

AB Bostäder i Lidköping är en framstående aktör inom fastighetsbranschen, och vi erbjuder våra kunder en hög service och god kvalitet. Med vårt starka team och vårt engagemang för att ständigt förbättra oss, strävar vi efter att vara en ledande aktör inom Allmännyttan och fastighetsbranschen.

AB Bostäder äger och förvaltar ca 2600 lägenheter och 90 lokaler inom Lidköpings kommun, och omsätter drygt 230 mkr.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en driven och engagerad ledare till rollen som driftchef. Vi erbjuder en nyckelroll där du som driftchef leder och samordnar driftavdelningen, och gillar att utveckla verksamheten med fokus på hållbarhet, utveckling, ekonomi och våra kunder. Följande ansvarsområden ingår i rollen;

Ledarskap och utveckling – Du ska primärt driva ett aktivt och närvarande ledarskap, där en viktig bit är att coacha och utveckla medarbetarna för att hjälpa dem att nå sin fulla potential.

Driftsoptimering – Du ska arbeta nära teamet för att säkerställa en effektiv driftsprocess, och identifiera och implementera förbättringsåtgärder.

Budget och resurshantering – Du ansvarar för budget och resurslokalisering inom ditt ansvarsområde, samt Utnyttja resurserna effektivt för att uppnå företagets mål.

Kvalitet och säkerhet – Du ska säkerställa att branschregler och myndighetskrav efterlevs, för att nå en hög kvalitet inom driftverksamheten. Arbetsmiljöansvar ingår som en viktig del i rollen.

Kommunikation – Du ska hålla teamet väl informerat om mål, framsteg och förväntningar, samt skapa en öppen kommunikation mellan medarbetare och andra avdelningar.

Kvalifikationer

Du har tidigare erfarenhet av ledarskap där verksamhet- ekonomi- och personalansvar ingått. Vi ser gärna att du också har erfarenhet från fastighets- och/eller byggbranschen, men ett dokumenterat bra ledarskap värderas högre. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en trygg som person och som ledare har du en hög integritet och god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har en passion för att utveckla verksamheten och teamet.

Vi erbjuder

En attraktiv arbetsplats med stödjande och engagerade medarbetare.
En spännande möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet.
Konkurrenskraftiga löner och förmåner.
En plattform för personlig och professionell utveckling.

Om du är en driven och passionerad ledare med rätt bakgrund och tror att du har vad som krävs för att trivas i denna roll, uppmanar vi dig att ansöka om tjänsten som driftchef på AB Bostäder i Lidköping. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

Sista ansökningsdag är 2023-10-30 och vi vill gärna ta del av din ansökan och CV som du skickar till abbostader@lidkoping.se.

Kontaktpersoner

Christian Frick, Fastighetschef, telefon: 0510-770823, e-post: christian.frick@lidkoping.se
Anders Krantz, Facklig ombud Unionen, telefon: 0510-770812, e-post: anders.krantz@lidkoping.se


Om AB Bostäder

AB Bostäder är det kommunägda bostadsföretaget i Lidköping. Vi äger och förvaltar cirka 2600 lägenheter, 100 lokaler och en mängd garage och p-platser. Vi omsätter drygt 230 mkr. Våra lägenheter finns främst i Lidköpings tätort men även i de mindre orterna Vinninga, Saleby, Järpås, Gillstad, Örslösa, Tolsjö och Tun.

AB Bostäder är Lidköpings kommunala bostadsbolag och ingår i Sveriges Allmännytta. Sveriges allmännytta arbetar med att förena affärsmässighet med samhällsansvar varje dag, där boende för alla är grunden.

AB Bostäder ska bidra till att uppfylla stadens vision om tillväxt, utveckling och att vara en attraktiv stad att leva och verka i för människor och näringsliv. Vi ska tillgodose behovet av attraktiva bostäder som passar för en mångfald av människor, se till att det finns bra och välfungerande service, motverka segregation och främja gemenskap och trygghet.

AB Bostäder vill vara en attraktiv arbetsgivare genom att erbjuda en god arbetsmiljö för personalen. Vi skapar förutsättningar för att vår personal ska vara kunnig, engagerad och delaktig. Personalen är vår viktigaste tillgång. Att vår personal trivs, mår bra och ges möjlighet till utveckling är viktigt för att vi i förlängningen ska kunna fortsätta göra ett bra jobb och fortsatt få nöjda kunder.

AB Bostäders värdeord är BEMÖTA, UTVECKLA och vara DELAKTIG.

Sidan uppdaterad 2023-10-03