Lediga tjänster

Sommarjobba som kvartersvärd

På AB Bostäder tar vi varje år emot ungefär lika många sommarjobbare som vi är anställda. Vi anställer drygt 30 unga personer under hela sommaren. Detta gör att vår ordinarie personal får sin välbehövliga semester medans vi får hjälp att sköta om våra fastigheter och leverera bra service till våra kunder.

Vill du bli en i vårt team i år?

Det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Du får jobba tillsammans med andra ungdomar och några av de ordinarie kvartersvärdarna och ta hand om våra fastigheter. Du ser till att gårdar och gemensamma utrymmen i husen där våra kunder har sitt hem är välskötta. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att rensa rabatter, klippa buskar och häckar och måla. Du kommer också träffa många av våra kunder och hjälpa till med felanmälningar. Arbetstiden är vardagar 07.00–16.00. Extra kul om du som söker sommarjobb har ditt hem i något av våra områden!

För att söka  sommarjobb hos oss ska du vara född 2006 eller tidigare. Det innebär att du ska fylla minst 16 år under året.

Fyll i ansökan via länken nedan och skicka in senast 3 april 2022. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Ansökan sommarjobb

Kollegor står leende på träbro med stadsträdgården i bakgrunden


Om AB Bostäder

AB Bostäder i Lidköping är ett allmännyttigt bolag, helägt av Lidköpings Kommun. Bolaget äger och förvaltar drygt 2600 lägenheter och ca 100 kommersiella lokaler inom Lidköpings kommun. Vi är ett modernt bostadsföretag som sätter kunden i centrum och bidrar till utvecklingen av ett hållbart Lidköping. AB Bostäder har idag 34 medarbetare och omsätter ca 210 miljoner kronor.

AB Bostäder agerar aktivt för att skapa fler bostäder i Lidköping. Bolaget har som målbild att långsiktigt skapa 50 nya lägenheter per år. Bolaget har ett flertal spännande projekt som är i en uppstartsfas. Utöver detta ska bolagets befintliga lägenheter underhållas och utvecklas. AB Bostäder är en viktig aktör i vår ägares, Lidköpings kommuns, vision att till 2030 växa till 45000 invånare. Då vi bygger för framtiden skall vi självklart bygga medvetet ur ett hållbarhetsperspektiv.

Sidan uppdaterad 2022-01-17