Lediga tjänster

Aktivitetsledare för barnklubben

Sommarjobba som aktivitetsledare i vår fantastiska barnklubb, där alla barn mellan 4-12 år är välkomna!

Om tjänsten

Som aktivitetsledare håller man i alla aktiviteter för barnen på ett utvalt bostadsområde, här sätter bara fantasin gränser! Man kan göra allt från att pyssla, sjunga, spela fotboll och spel eller leka barnlekar. Alla aktiviteter sker mestadels utomhus. Du jobbar tillsammans med andra ungdomar. Aktiviteterna pågår under vecka 25 och 26, 19-30 juni, med cirka 5 timmars arbetstid per dag. (Midsommarafton är en ledig dag.)

Du som söker

Som aktivitetsledare har du stort ansvar över barnen. Du ska vara ordningsam, organiserad, planerande, gilla att samarbeta och tycka om eget ansvar. Barn är fantastiska, men kräver också stort engagemang och tålamod, därför är erfarenhet meriterande.

På ett av våra områden kommer idrottsföreningar att vara med och hålla i aktiviteter. Då är ditt jobb att se till så att allt fungerar kring det.

Att vara aktivitetsledare är enormt uppskattat av både barn och föräldrar, så vi ser gärna att man har en brinnande glädje för att jobba med barn.

Skicka in din ansökan

Är du den vi söker? Skicka i sådana fall in en ansökan och beskriv kortfattat om dig själv, vad du gillar att göra på fritiden och varför just du skulle passa som aktivitetsledare i vår barnklubb. Du som söker ska vara född 2007 eller tidigare.

Lön enligt kollektivavtal. Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas vid anställning.

Välkommen med din ansökan till bosamordnare Theres Axén via e-post: theres.axen@lidkoping.se

Ansök senast 31 mars, men inkom med din ansökan så fort som möjligt, rekrytering påbörjas under ansökningsperioden. Du får ett bekräftelsemail på att vi har mottagit din ansökan. Får du inget bekräftelsemail så ring Theres, så att du vet att din ansökan kommit fram. Har du frågor går det bra att kontakta Theres Axén på 0510-770810 eller Malin Gustafsson på 0510-770827.


Semestervikariat som kvartersvärd

Vi söker semestervikarier som ska hjälpa till att sköta om våra fastigheter och leverera bra service till våra kunder sommaren 2023.

Om tjänsten

Tjänsten innebär ett roligt och varierande arbete där du arbetar både självständigt och ihop med andra semestervikarier och kvartersvärdar i olika team.

Du ser till att gårdar och gemensamma utrymmen i husen där våra kunder har sitt hem är välskötta. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att rensa rabatter, klippa buskar och häckar, olja/måla och utföra mindre reparationsarbeten. Du kommer också träffa många av våra kunder och hjälpa till med frågor som rör deras boende.

Arbetstiden är vardagar 07.00–16.00.

Du som söker

Då arbetet innebär mycket kundkontakt ser vi att du är en social person som har lätt för att hantera olika människor. Du som söker ska vara mellan 17 – 65 år (född 2006 eller tidigare). Vi önskar att du kan arbeta en längre tid under sommarperioden. Sökande med B-körkort eller AM-kort prioriteras.

Skicka in din ansökan

Fyll i ansökan via länken nedan och skicka in senast 19 februari 2023. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Vi lämnar besked senast 10 mars till de som erbjuds vikariat. Övriga får inget personligt meddelande utan information lämnas på denna sida när uttagningen är klar och tjänsterna är tillsatta.

Ansökan om semestervikariat


Om AB Bostäder

AB Bostäder i Lidköping är ett allmännyttigt bolag, helägt av Lidköpings Kommun. Bolaget äger och förvaltar drygt 2600 lägenheter och ca 100 kommersiella lokaler inom Lidköpings kommun. Vi är ett modernt bostadsföretag som sätter kunden i centrum och bidrar till utvecklingen av ett hållbart Lidköping. AB Bostäder har idag 37 medarbetare och omsätter ca 210 miljoner kronor.

AB Bostäder agerar aktivt för att skapa fler bostäder i Lidköping. Bolaget har som målbild att långsiktigt skapa 50 nya lägenheter per år. Bolaget har ett flertal spännande projekt som är i en uppstartsfas. Utöver detta ska bolagets befintliga lägenheter underhållas och utvecklas. AB Bostäder är en viktig aktör i vår ägares, Lidköpings kommuns, vision att till 2030 växa till 45000 invånare. Då vi bygger för framtiden skall vi självklart bygga medvetet ur ett hållbarhetsperspektiv.

Kollegor står leende på träbro med stadsträdgården i bakgrunden

Sidan uppdaterad 2023-01-27