Affärsidé

AB Bostäder ska med långsiktig hållbarhet äga och förvalta bostäder enligt affärsmässiga principer och erbjuda våra kunder ett tryggt boende med hög kvalitet.

Här kan du läsa hela vår Affärsplan 2014-2018


AB Bostäders värdeord

Tryggt

201-Solhagen-2012Ett seriöst och stabilt bostadsföretag som tar sin uppgift på största allvar och erbjuder trygga, säkra boendemiljöer med närhet, personlig service, korta beslutsvägar och förtroendefulla kontakter.

Bevarande

Ett bostadsföretag med stark känsla för att bevara småskaliga kulturvärden för kommande generationer, med långsiktiga beslut som tar ansvar även för miljön och människorna som lever i den.

Delaktighet

Ett bostadsföretag som kännetecknas av en stark laganda, respekt för individen och personligt engagemang på alla nivåer, där såväl personal som kunder ges möjlighet att påverka utvecklingen i stort som smått på många olika sätt.

Utvecklande

Ett bostadsföretag som följer med sin tid och driver på utvecklingen mot nya boendeformer, resurssnål teknik och nya tjänster – alltid med känsla för den unika småstadsatmosfären. Vi tar med glädje vår del av ansvaret för hela kommunens utveckling.

Personligt

Ett bostadsföretag med ett varierat utbud för varje smak och plånbok, med stora möjligheter att påverka det egna boendet. Fyllig information och lättillgänglig personal stärker trivseln.

Sidan uppdaterad 2016-06-03

Tillbaka till toppen av sidan