Om webbplatsen

AB Bostäder i Lidköping står bakom den här webbplatsen. Webbplatsen innehåller information om AB Bostäder, information till hyresgäster och bostadssökande. På Mina sidor finns tillgång till information om dina avtal och hyresavier. Via Mina sidor går det också göra en kundanmälan och aktivera sig i bostadskön och söka lediga objekt.

Tillgänglighet

Här hittar du vår tillgänglighetsredogörelse som beskriver hur bostaderlidkoping.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Navigering

Webbplatsens huvudnavigering utgörs av en toppmeny med sju huvudingångar. Under de olika huvudingångarna i toppmenyn finns var sin vänstermeny.

Webbläsare

Webbplatsen visas bäst i nyare webbläsare, exempelvis de senaste versionerna av Internet Explorer, Edge, Firefox, Google Chrome, Opera eller Safari.

Så öppnas länkar

Länkar till externa webbsidor och pdf-dokument öppnas i nya fönster. Länkar till sidor på bostaderlidkoping.se öppnas generellt inte i nya fönster. Om du vill öppna en länk i ett nytt fönster eller en ny flik kan du göra det genom till exempel välja ”Öppna i nytt fönster” eller ”Öppna i ny flik”.

Bilder

Samtliga bilder på bostaderlidkoping.se är upphovsrättsligt skyddade.

Synpunkter

Kontakta webbansvarig om du har synpunkter eller hittat felaktigheter på webbplatsen.

Sidan uppdaterad 2023-10-26