Kv Regndroppen 2 – Sjölunda Äng

Regndroppen illustrationsbild 1200x500L

I Sjölunda Äng, strax utanför Lidköping, utvecklar vi ett nytt bostadsområde. Med närhet till både skola, förskola, natur och Vänerns strand bygger vi 32 nya hyreslägenheter.

Natursköna Sjölunda Äng ligger bara en knapp mil från Lidköping och området som bebyggs ligger endast ett stenkast från Vänerns härliga strand. I direkt närhet till de kommande bostäderna finns både skola, förskola och natur. Med busshållplats i direkt anslutning till området är det goda pendlingsmöjligheter till Lidköping. Härifrån går det dessutom alldeles utmärkt att ta sig med cykel på de fina cykelvägarna hela vägen in till stan.

Har man bil finns det parkeringar i området varav några är utrustade med laddstolpe för elbil.

De sju husen är placerade i ett lugnt och avskilt läge nära naturen och kommer att få gatuadress Portvaktsvägen.

ByggstartHösten 2018
InflyttningVintern 2019/2020
Antal lägenheter32
Storlek1 - 4 rum och kök
UpplåtelseformHyresrätter
ÖvrigtBalkong eller uteplats
StatusPågående

Se bilder från byggplatsen

Se vår film från Sjölunda!

Planlösningar (klicka för större bild)


Ställa sig i kö till lägenheterna

Det är samma kö som gäller för alla våra lägenheter. Om du redan samlar köpoäng väljer du bara att bocka i sökområde NYPRODUKTION – Sjölunda i din sökprofil så får du förslag när lägenheterna läggs ut längre fram.

Står du inte i kö registrerar du en kundanmälan på Mina sidor, aktiverar dig i vår bostadskö och bockar i sökområde NYPRODUKTION – Sjölunda i din sökprofil.

OBS! Det är bara när du har e-post som kontaktsätt och har bockat i rutan ”Ja, jag vill ha förslag enligt mina önskemål” som du får förslag när lägenheterna läggs ut.

Sidan uppdaterad 2019-04-23

Tillbaka till toppen av sidan