Bredband, tv och telefoni

Tv basutbud

Alla våra lägenheter har tillgång till ett basutbud med tv-kanaler som ingår i hyran. Tv-paket och antal kanaler är lite olika beroende på vilken adress du bor på.

Digital-tv Telia Bas

I de flesta av våra lägenheter har du tillgång till digital-tv via Telias Tv &  Streaming Bas.

När du flyttar in ska du aktivera dina tv-tjänster på telia.se/aktivera och då skickas dina koder och den utrustning som behövs till dig. Du kan välja att bara aktviera de tv-tjänster som ingår i hyran eller uppgradera och välja till fler tv-kanaler. Du kan även välja tv från andra tjänsteleverantörer via Öppen fiber.
Aktivera och koppla in digital tv Telia BAS

För hjälp med Telia digital-tv och frågor om aktivering ringer du Telias kundtjänst 020−202070.

Digital-tv Telia Lagom

I våra lägenheter på adresserna nedan finns tillgång till digital-tv via Telias Tv & Streaming Lagom. I dessa lägenheter behöver du inte göra någon aktivering och digital utrustning finns i lägenheten.

Lägenheter på Mellbygatan 14, Särnmarksgatan 26-28, och Norra Torngatan 31-33.
Seniorlägenheter på Östbygatan 32, Majorsallén 77 C, Torggatan 1 och Mariestadsvägen i Vinninga.

Digital-tv Openbit must carry

I våra lägenheter på Skogsgatan 5-17 i Lovene ingår digital-tv via Openbit med must carry som innebär tillgång till kanalerna SVT1, SVT2, SVT24, SVTB, Kunskapskanalen och TV4.

Öppen Fiber för bredband, tv, telefoni

I de flesta av våra lägenheter finns Telia Öppen Fiber som är ett öppet, operatörsneutralt fibernät. Det innebär att flera leverantörer av tjänster som bredband, tv och telefoni är anslutna och konkurrerar på lika villkor. Här kan du som kund välja vilka tjänster du vill beställa. Öppen Fiber innebär större valmöjlighet. Den maximala bredbandshastigheten i våra fastigheter med Öppen fiber är 1.000 Mbit/s.

Skriv in din adress på www.bredbandswebben.se och se vilka tjänsteleverantörer du kan välja mellan.

När du beställer ska du ange att din lägenhet är ansluten till nätet Telia Öppen fiber. Du behöver också din lägenhets 11−siffriga objektsnummer som står på ditt avtal, din hyresavi eller Mina sidor, exempel 210−005−02−011.

Openbit

Bor du på Skogsgatan 5-17 i Lovene beställer du tjänster för bredband, tv och telefoni via Openbit.

Felanmälan

Vid fel på bredband, TV- och telefonitjänster anmäler du felet direkt till den leverantör du har avtal med.

Sidan uppdaterad 2024-06-25