Inflyttning

Nycklar

NycklarNycklar till din nya bostad kan du hämta på vårt kontor, Mellbygatan 3, tidigast klockan 11.00 den dag ditt hyreskontrakt börjar gälla. Om detta är en lördag, söndag eller annan helgdag, får du nycklarna klockan 11.00 vardagen efter helgen. Avflyttande hyresgäst har ansvaret för att lämna in nycklarna till oss när kontraktet upphör. Behöver du fler nycklar till din lägenhet måste du hämta en rekvisition på vårt kontor som du sen lämnar på Vadsbolås. Extra nycklar betalar du själv.

Hemförsäkring

AB Bostäders försäkring täcker bara skador på fastigheten, inte på dina privata tillhörigheter. Därför är det oerhört viktigt att du själv tecknar en hemförsäkring som täcker skador på dina möbler eller annat i lägenheten, t ex vid brand, översvämning eller annan skada.

Opartisk information och vägledning om försäkringar hittar du på http://www.konsumenternas.se/.

Elabonnemang

Du måste själv teckna abonnemang för elen i din lägenhet. Detta gör du på Lidköpings Elnät – flyttanmälan.

Adressändring

Kom ihåg att anmäla din nya adress. Det gör du lättast på Svensk Adressändring. Det fyrsiffriga lägenhetsnummer du ska ange i din flyttanmälan hittar du på ditt hyreskontrakt eller på Mina Sidor under Avtal.
Crystal Reports - LIDKOPING - Avtal330.rpt

Kvartersvärdar

Vi satsar på god service och personlig kontakt. Som kund hos oss har du en egen kvartersvärd till hands för att ta hand om både dig och ditt bostadsområde. Till kvartersvärden vänder du dig för att anmäla fel, få råd och hjälp kring ditt boende eller för att framföra dina förslag och idéer. I alla trapphus och är på sidan finns telefonnummer till din kvartersvärd.

Sidan uppdaterad 2023-04-27