Bilpool

bilnycklarEn bilpool innebär att ett antal personer delar på en eller flera bilar och är ett bra alternativ till dig som inte använder bil så ofta.

Fördelar med bilpool

  • Du betalar bara för den tid du använder bilen. När du själv äger en bil kostar den pengar dygnet runt, året runt.
  • Du får tillgång till nya, miljövänliga, säkra och försäkrade bilar.
  • I en bilpool får du möjlighet att välja bland olika bilmodeller. Du kan då välja bilstorlek efter aktuellt behov.

Bilpool – Hyrbil

Istället för en fast bilpool kan AB Bostäder erbjuda dig som hyresgäst en enkel och smidig hyrbilslösning. Ett samarbete mellan AB Bostäder och AVIS Biluthyrning/Lidköpings Biltjänst ger dig som hyresgäst möjlighet att välja bland många olika bilmodeller och du får upp till 25 % rabatt på hyran.

AVIS Biluthyrning erbjuder personbilar, minibussar och flyttskåp i olika storlekar. Du kan hyra dygnsvis eller weekend. Du väljer om du vill hämta bilen hos hyrbilsfirman eller om den ska köras hem till dig.

Boka bil

Vilka biltyper som finns att hyra och vad de kostar hittar du på www.avis.se. Du kan sen ringa AVIS Biluthyrning i Lidköping och boka.

För att få rabatten anger du din lägenhets objektsnummer och din adress till AVIS i Lidköping så de kan kolla att du är hyresgäst hos oss. Lägenhetens objektnummer hittar du på din hyresavi, ditt avtal eller på Mina sidor (ex. 200-002-03-011). AVIS Biluthyrning återkopplar till dig efter bokningen. Bilen hämtas sedan hos hyrbilsfirman eller på överenskommen plats.

AVIS-BILTJAVIS Biluthyrning når du på telefonnummer 0510-66460 om du har några frågor om hyrbilarna. AVIS finns hos Lidköpings Biltjänst på Västgötagatan 253.

Sidan uppdaterad 2022-11-02