Mina sidor – så funkar det

Mina sidor är både för dig som söker lägenhet hos oss och för dig som bor hos oss.

Funktioner på Mina sidor

Avtal och hyresavier

Du ser dina avtal och kan signera och säga upp avtalet digitalt. Du hittar dina fakturor/hyresavier under rubriken Betalningar. Där kan du ladda ner dem, se OCR nummer samt se att de är betalda.

Felanmälningar

Om du har ett avtal kan du registrera felanmälningar som skickas direkt till din kvartersvärd.

Förbrukning

Du som har individuell mätning och debitering på din hyresavi för vatten eller el kan se din förbrukning i ett diagram.

Dina köpoäng och intresseanmälningar

Du hittar dina köpoäng under respektive kö. Klicka på Mitt sökande och välj sedan en kö, exempelvis Bostad. När du klickar på kön ser du högst upp på sidan hur många köpoäng du har i den kön. Här kan du också följa de annonser du gjort en intresseanmälan på.

Sökandeprofil

För att kunna göra intresseanmälan på en lägenhet behöver du kontrollera att din sökandeprofil är uppdaterad. Det är uppgifter om inkomst, nuvarande boende och antal i hushållet. Du kommer få en påminnelse att uppdatera din sökandeprofil när det blir aktuellt. Fyller du inte i din sökandeprofil i tid så skapas ingen intresseanmälan.

Bevakningar

Under ”Mitt sökande” och ”Bevakningar” kan du enkelt skapa upp bevakningar så du får förslag på lediga lägenheter eller fordonsplatser. Du kan till exempel skapa bevakning på annonstypen Bostad med antal rum, kostnad och område. Du kan ha flera bevakningar på de olika annonstyperna Bostad, Bostad via lottning och Seniorlägenhet +65.

Aktivitetskrav

Notera att du som sökande måste logga in minst en gång per år för att behålla din plats i kön.

Dina kontaktuppgifter

Det är viktigt att du har en e-postadress och ett telefonnummer som vi kan nå dig på för att du ska kunna ta del av såväl erbjudanden som viktig information om ditt boende. Det är därför viktigt att du uppdaterar Mina sidor med din aktuella e-postadress och ditt telefonnummer. Det gör du genom att klicka på ”Konto” följt av ”Mina uppgifter”.

Under menyn ”Kontaktvägar” kan du själv styra över hur du vill bli kontaktad av oss. Relevant information till dig kommer alltid att skickas ut som notifieringar till Mina sidor.

Logga in på Mina sidor

Du kan logga in med BankID eller användarnamn/e-post och lösenord.
Har du inte BankID och har glömt ditt lösenord fyller du i e-post eller användarnamn, klickar Nästa och väljer sen Återställ mitt lösenord.

Har du problem att logga in — kontakta oss på uthyrning@lidkoping.se eller telefon 0510‑770800.

Sidan uppdaterad 2023-10-31