Kunderbjudanden

Här hittar du aktuella erbjudanden som vi har  till våra kunder via olika samarbetspartners.


25 % rabatt på padel hos Lidköpings GK

25% rabatt på padel

I samarbete med Lidköpings Golfklubb får du 25 % rabatt på padel (utomhusbana). Erbjudandet gäller vid 1 tillfälle max 2 timmarsbokning och under 2021 då banorna är öppna.

Gällande kupong finns i kundtidningen Bomärket som kommer i din brevlåda i juni. Medtag kupong att visa i receptionen på Lidköpings Golfklubb.

Bokning sker genom att ringa golfklubbens reception 0510-546144.


Bilpool – Hyrbil

Istället för en fast bilpool kan AB Bostäder erbjuda dig som hyresgäst en enkel och smidig hyrbilslösning. AB Bostäder och AVIS Biluthyrning/Lidköpings Biltjänst har inlett ett samarbete som ger dig som hyresgäst extra förmånliga priser och möjlighet att välja bland många olika bilmodeller.

Boka via hyrbilsportalen

Bilen bokar du enkelt via vår hyrbilsportal. I portalen ser du biltyper, kostnader för de olika bilarna och vilken rabatt du som hyresgäst får.

När du bokat en bil via hyrbilsportalen återkopplar AVIS Biluthyrning till dig för att få kompletterande uppgifter, som körkort, personnummer och produktnummer på objektet du hyr hos AB Bostäder. Produktnummer hittar du på din hyresavi, ditt avtal eller på Mina sidor under ”Mina avtal” (ex. 200-002-03-011). Du hämtar sedan bilen hos hyrbilsfirman eller på överenskommen plats om du bokat hemkörning.

Läs mer om vår Bilpool


Träna på X-FORCE

X-Force webbVåra hyresgäster har möjlighet att träna till ett rabatterat pris på X-force. Du betalar endast 249 kr/mån (ord. pris 329 kr/mån). Allt ingår! Gratis PT-timma, styrketräning i de moderna maskinerna, alla  gruppträningspass och dessutom finns det barnpassning. Det kan ju inte bli bättre!

Kom in till oss på AB Bostäder och hämta din exklusiva kupong för att ta del av erbjudandet och komma i gång med din träning.

Information om erbjudandet i PDF.

Läs om all träning på X-FORCE hemsida!

Sidan uppdaterad 2021-05-25