Kunderbjudande

Här hittar du aktuella erbjudanden som vi har  till våra kunder via olika samarbetspartners.


Bordtennisskola

Lidan BTK:s Pingisskola HT 2019 startar söndag 22 september 15.00−16.00.

Vem: pojkar och flickor 7-12 år (Max 20 personer)
Antal: 10 tillfällen söndagar 15.00-16.00
Var: Idrottens Hus B hall
Kostnad: Hyresgäst hos AB Bostäder 600:-, ingår startpaket (ordinarie pris 800:-)
Anmälan: lidanbtk@gmail.com
Sista anmälningsdag: 12 september

Skriv i anmälan att du är hyresgäst hos AB Bostäder för att få rabatterat pris.

Läs mer på Lidan BTK


Bilpool – Hyrbil

Istället för en fast bilpool kan AB Bostäder erbjuda dig som hyresgäst en enkel och smidig hyrbilslösning. AB Bostäder och AVIS Biluthyrning/Lidköpings Biltjänst har inlett ett samarbete som ger dig som hyresgäst extra förmånliga priser och möjlighet att välja bland många olika bilmodeller.

Boka via hyrbilsportalen

Bilen bokar du enkelt via vår hyrbilsportal. Här ser du biltyper och kostnader för de olika bilarna. Du ser också vilken rabatt du som hyresgäst har.

När du bokat en bil via hyrbilsportalen återkopplar AVIS Biluthyrning till dig för att få kompletterande uppgifter, som körkort, personnummer och produktnummer på objektet du hyr hos AB Bostäder. Produktnummer hittar du på din hyresavi, ditt avtal eller på Mina sidor under ”Mina avtal” (ex. 200-002-03-011). Bilen hämtas sedan hos hyrbilsfirman eller på överenskommen plats om du bokat hemkörning.

Läs mer om vår Bilpool


Vianor – erbjudande hela 2019

Nu kan du som kund hos AB Bostäder få rabatt på däckhotell, däcksortiment och service/reparation hos Vianor. För att ta del av dina förmåner måste du visa upp ett Förmånskort som du får från oss. Kom till kontoret på Mellbygatan 3 och hämta ditt förmånskort eller mejla namn och adress till abbostader@lidkoping.se  om du vill få det hemskickat.
Ett förmånskort per hushåll/lägenhet.

  • 15% på däckhotell (554:-/säsong)
  • 10% på däcksortimentet
  • 15% på bilservice/reparation (timdebitering)

Förmånskortet är giltigt till 2019-12-31.


Nextory

NextoryPassa på att läsa och lyssna så mycket du vill i en hel månad med Nextory. Här finns allt från skrämmande deckare och inspirerande biografier till mysiga sagoböcker för barn och barnbarn. Med Nextorys familjeabonnemang kan hela familjen läsa samtidigt med upp till fyra användare på ett konto.

I samarbete med Nextory får alla våra hyresgäster, som blir nya medlemmar, lyssna gratis i 30 dagar och sen erhålla 15% rabatt på de tre efterföljande månaderna. Nextory har inga bindningstider och erbjudandet gäller endast nya Nextorykunder.

Tryck här för att ta del av erbjudandet.


Träna på X-FORCE

X-Force webbLåt oss presentera vår nya samarbetspartner, X-Force! Alla våra hyresgäster har nu möjlighet att träna till ett rabatterat pris, du betalar endast 249 kr/mån (ord. pris 329 kr/mån). Allt ingår! Gratis PT-timma, styrketräning i de moderna maskinerna, alla  gruppträningspass och dessutom finns det barnpassning. Det kan ju inte bli bättre!

Kom in till oss på AB Bostäder och hämta din exklusiva kupong för att ta del av erbjudandet och komma i gång med din träning.

Information om erbjudandet i PDF.

Läs om all träning på X-FORCE hemsida!

Sidan uppdaterad 2019-09-09

Tillbaka till toppen av sidan