Kunderbjudande

Här hittar du aktuella erbjudanden som vi har via olika samarbetspartners till våra kunder.


Vianor – erbjudande hela 2019

Nu kan du som kund hos AB Bostäder få rabatt på däckhotell, däcksortiment och service/reparation hos Vianor. För att ta del av dina förmåner måste du visa upp ett Förmånskort som du får från oss. Kom till kontoret på Mellbygatan 3 och hämta ditt förmånskort eller mejla namn och adress till abbostader@lidkoping.se  om du vill få det hemskickat.
Ett förmånskort per hushåll/lägenhet.

  • 15% på däckhotell (554:-/säsong)
  • 10% på däcksortimentet
  • 15% på bilservice/reparation (timdebitering)

Förmånskortet är giltigt till 2019-12-31.


Nextory

NextoryPassa på att läsa och lyssna så mycket du vill i en hel månad med Nextory. Här finns allt från skrämmande deckare och inspirerande biografier till mysiga sagoböcker för barn och barnbarn. Med Nextorys familjeabonnemang kan hela familjen läsa samtidigt med upp till fyra användare på ett konto.

I samarbete med Nextory får alla våra hyresgäster, som blir nya medlemmar, lyssna gratis i 30 dagar och sen erhålla 15% rabatt på de tre efterföljande månaderna. Nextory har inga bindningstider och erbjudandet gäller endast nya Nextorykunder.

Tryck här för att ta del av erbjudandet.


Träna på X-FORCE

X-Force webbLåt oss presentera vår nya samarbetspartner, X-Force! Alla våra hyresgäster har nu möjlighet att träna till ett rabatterat pris, du betalar endast 249 kr/mån (ord. pris 329 kr/mån). Allt ingår! Gratis PT-timma, styrketräning i de moderna maskinerna, alla  gruppträningspass och dessutom finns det barnpassning. Det kan ju inte bli bättre!

Kom in till oss på AB Bostäder och hämta din exklusiva kupong för att ta del av erbjudandet och komma i gång med din träning.

Information om erbjudandet i PDF.

Läs om all träning på X-FORCE hemsida!

Sidan uppdaterad 2019-02-22

Tillbaka till toppen av sidan