Kunderbjudanden

Här hittar du aktuella erbjudanden som vi har  till våra kunder via olika samarbetspartners.


Bilpool – Hyrbil

Istället för en fast bilpool kan AB Bostäder erbjuda dig som hyresgäst en enkel och smidig hyrbilslösning. AB Bostäder och AVIS Biluthyrning/Lidköpings Biltjänst har inlett ett samarbete som ger dig som hyresgäst extra förmånliga priser och möjlighet att välja bland många olika bilmodeller.

Boka via hyrbilsportalen

Bilen bokar du enkelt via vår hyrbilsportal. I portalen ser du biltyper, kostnader för de olika bilarna och vilken rabatt du som hyresgäst får.

När du bokat en bil via hyrbilsportalen återkopplar AVIS Biluthyrning till dig för att få kompletterande uppgifter, som körkort, personnummer och produktnummer på objektet du hyr hos AB Bostäder. Produktnummer hittar du på din hyresavi, ditt avtal eller på Mina sidor under ”Mina avtal” (ex. 200-002-03-011). Du hämtar sedan bilen hos hyrbilsfirman eller på överenskommen plats om du bokat hemkörning.

Läs mer om vår Bilpool


Nextory

NextoryPassa på att läsa och lyssna så mycket du vill i en hel månad med Nextory. Här finns allt från skrämmande deckare och inspirerande biografier till mysiga sagoböcker för barn och barnbarn. Med Nextorys familjeabonnemang kan hela familjen läsa samtidigt med upp till fyra användare på ett konto.

I samarbete med Nextory får alla våra hyresgäster, som blir nya medlemmar, lyssna gratis i 30 dagar och sen erhålla 15% rabatt på de tre efterföljande månaderna. Nextory har inga bindningstider och erbjudandet gäller endast nya Nextorykunder.

Ta del av erbjudandet.


Träna på X-FORCE

X-Force webbLåt oss presentera vår nya samarbetspartner, X-Force! Alla våra hyresgäster har nu möjlighet att träna till ett rabatterat pris, du betalar endast 249 kr/mån (ord. pris 329 kr/mån). Allt ingår! Gratis PT-timma, styrketräning i de moderna maskinerna, alla  gruppträningspass och dessutom finns det barnpassning. Det kan ju inte bli bättre!

Kom in till oss på AB Bostäder och hämta din exklusiva kupong för att ta del av erbjudandet och komma i gång med din träning.

Information om erbjudandet i PDF.

Läs om all träning på X-FORCE hemsida!

Sidan uppdaterad 2020-10-22