Nyheter på Mina sidor

I september uppgraderades vårt kösystem och Mina sidor med nya funktioner.

Nyheter

  • Inloggning med bankid – du kan fortsätta använda ditt lösenord om du vill
  • Digital uppsägning av dina avtal med bankid
  • Digital signering av nya avtal med bankid
  • Bytestorget – annonsera för att hitta passande bostad för direktbyte

Bytestorget

Den som har ett förstahandskontrakt på en hyresrätt har möjlighet att byta den med en annan hyresgäst. Rätten till direktbyte av hyreslägenhet har sitt stöd i hyreslagen. För att kunna göra ett direktbyte behöver du själv hitta någon att byta lägenhet med. Bytestorget kan underlätta att hitta någon med passande lägenhet för ett byte. Bytet ska sedan godkännas av AB Bostäder efter de regler som gäller.

Läs mer om hur Bytestorget fungerar
Läs om reglerna för Direktbyte

Bostadsappen har upphört

I samband med uppgraderingen av Mina sidor avslutade vi vår bostadsapp då den inte hade åtkomst till alla funktioner. Istället loggar du alltid in på Mina sidor via vår hemsida. Sidan fungerar lika bra på mobil, surfplatta och dator. Du kan välja att spara inloggningssidan för Mina sidor som en ikon på mobilens eller surfplattans startskärm/hemskärm för snabbare åtkomst.

Sidan uppdaterad 2022-09-18