AB Bostäders 75-årsfirande

Tack alla hyresgäster som kom och gjorde vårt 75-årsfirande så fantastiskt på Lantgården i Råda!

Dagen började med invigning där VD Per Alexanderson anlände i häst och vagn, högtidligt uppklädd dagen till ära. Han berättade lite om företagets historia från starten till idag. Sen uppvaktade vi en av våra trognaste hyresgäster, Anna-Karin Gustavsson, med blommor och en gåva. Hon har bott i samma lägenhet hos AB Bostäder i 53 år! Vi är jätteglada att Anna-Karin var med oss och firade hela dagen. Invigningen avslutades med ett häftig duvsläpp.

Det var härligt att se alla barn som klappade djur, red på hästar, snickrade i snickarboden, hoppade i hö och åkte hölass. Ett par tjejer från Villa BK fixade fina ansiktsmålningar på barnen. De vuxna kunde köpa nyskördade grönsaker och egengjord rabarbersaft från Lantgården eller fynda i loppisen. På eftermiddagen dök Jecko och Jessie upp och roade både stor och liten. Man kunde även gå tipspromenad och tävla i bland annat hästskokastning.

När man blev hungrig fanns det mycket att välja på. Ville man fika fanns kanelbulle och kakor, kaffe och festis. Från klockan 12 fram tills sista gästen lämnat gården serverades grillade hamburgare på löpande band. Man kunde också provsmaka spännande och fantastiskt god mat från andra kulturer. Det delades även ut godis och glass under dagen.

Tack!

Ett stort tack till alla som var med och bidrog med både idéer och arbetskraft, som gjorde denna dag möjlig. Vi riktar ett extra stor tack till Stadsnära Lantgård i Råda för ett riktigt gott samarbete! Vi hoppas ni alla hade en lika bra dag som vi!

Sidan uppdaterad 2017-09-04