Parhus och radhus i Lovene

Solen går upp över fälten. Några fåglar leker i uppåtvindarna. Du har första parkett till naturens skådespel. Att komma hem ger dig lugn. Enkelt att sköta, tryggt att bo. Precis som du vill ha det.

Välkommen till Lovene!

I det lilla samhället Lovene har vi påbörjat byggnation av en radhuslänga samt ett parhus med modern standard och komfort för alla åldrar och önskemål. Lovene, som ligger endast 10 kilometer från Lidköpings centrum, kompletterar naturläget med stadens utbud.

Lovene parhus

Broschyr Lovene

Service

Lovene erbjuder goda kommunikationer med både buss och tåg.

Området

Området bjuder på ett varierat landskap av skog och vida fält. Här finns ett rikt och levande föreningsliv, både inom idrott och inom hembygdsrörelserna. Dessutom finns möjlighet till fint fiske i Lidan bara en kort uppvärmningspromenad bort. Två större företag finns i området, Fyrkantens Ventilation och Moelven List, som tillsammans bidrar till betydande sysselsättning i området.

Lägenheterna

Tre stycken fyra rum och kök på 86 m² och fyra stycken två rum och kök på 59 m².
PDF med planlösning 4rok/2rok

Ritning på lägenheter Lovene

Planlösning 4 rok/2 rok

Lägenheterna är välplanerade och ljusa. Kök och vardagsrum går i ett och ger möjlighet att möblera för både måltider, tv-tittande och umgänge.

Härlig uteplats i soligt läge! Här kan du börja dagen med en frukost på den egna uteplatsen som har utgång från vardagsrummet. Uteplatsen som är ca 24 kvm stor inreder du som du själv önskar med sköna trädgårdsmöbler och växter och buskar i krukor.

Intresserad av att bo här?

Bostäderna kommer att fördelas via vår ordinarie bostadskö och tilldelas enligt köpoängsprincipen. I Lovene har du även möjlighet att köpa din lägenhet istället för att hyra den! Vi rekommenderar därför att du registrerar dig i vår bostadskö och anger NYPRODUKTION – Lovene som önskat sökområde. Står du redan i vår bostadskö se över din sökprofil och bocka i sökområdet för Lovene.

Äganderätt

I Lovene planerar vi för våra första äganderätter. Det betyder att du kan köpa din lägenhet i stället för att hyra den. Känner du dig osäker på om du vill köpa kan du hyra lägenheten först, precis som vilken vanlig hyresrätt som helst. Du har sedan friheten att kunna köpa lägenheten. Du väljer själv!

Med upplåtelseformen äganderätt äger du din bostad, vilket innebär låga fasta kostnader och stor personlig frihet. Förutom att bo är du fri att sälja, pantsätta eller hyra ut som det passar dig. Att äga en ägarlägenhet är som att äga ett småhus. Försäljning och köp fungerar på samma sätt som att köpa ett hus.

Läs mer om hur vår kö fungerar.

Drönarvy över byggplatsen i Lovene

Drönarvy över byggplatsen i Lovene

ByggstartSommaren 2020
InflyttningVåren 2021
Antal lägenheter7
Storlek2 rum och kök (4 st)
4 rum och kök (3 st)
UpplåtelseformHyresrätt eller äganderätt
ÖvrigtUteplats
StatusPåbörjat

Sidan uppdaterad 2022-09-30