ENOUGH IS ENOUGH!

Den 25 november lyser budskapet ENOUGH IS ENOUGH över hela Lidköping. Det är en dag då kommun, företag, skola och föreningsliv går samman och tar ställning mot mäns våld mot kvinnor. Sverige är ett av världens minst ojämställda länder. Ändå är mäns våld mot kvinnor ett av våra största samhällsproblem.

Genom att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor och barn och våld i nära relationer i kampanjen ENOUGH IS ENOUGH vill vi på AB Bostäder visa att vi tar ställning i denna viktiga fråga.

Att ENOUGH IS ENOUGH infaller just den 25 november är ingen slump. Det är den internationella dagen för avskaffandet av våld mot kvinnor och FN uppmanar hela världen att uppmärksamma och manifestera mot våld mot kvinnor. Oavsett var du vänder blicken i Lidköping den 25 november möts du av det gul/svarta budskapet: ENOUGH IS ENOUGH och där allt överskott går oavkortat till Kvinnojouren Linnéan i Lidköping.

Läs mer på www.enoughisenough.se

Enough is enough gul bakgrund

Sidan uppdaterad 2022-11-25