Kontoret stänger för besök

Med anledning av att det återigen är hög risk för smittspridning av coronavirus i Sverige har ledningen på AB Bostäder beslutat att stänga kontoret för besök från och med måndag 10 januari. Stängningen gäller tillsvidare.

Under de besökstider vi har, enligt våra öppettider, kommer vi att ha telefonöppet i stället.
Se våra öppettider.
Behöver du komma in till oss i något ärende är du välkommen att boka en tid på 0510-770800 så tar vi naturligtvis emot dig.

Vi uppmanar dig också att endast göra felanmälan som är akuta. Vi gör inte besök i lägenheter om det inte är absolut nödvändigt. Om vi måste komma hem till dig ber vi dig att inte vara i lägenheten medan vi arbetar, om möjligt. Kan du inte gå ut från lägenheten så ber vi dig att vara i ett annat rum än där vi är och jobbar.

Använd gärna telefon, e-post eller Mina sidor för dina ärenden. Här hittar du våra kontaktuppgifter.

Sidan uppdaterad 2022-01-07