Cykelpool på Majorsallén 77

Vi testar nytt och vill underlätta för en mer hållbar livsstil genom att erbjuda cykelpool.

Stadens vision är att alla inte ska behöva äga egen bil och där kan vi underlätta för våra hyresgäster att välja cykel i stället för bil genom att erbjuda cykelpool. Cykel är ett bra alternativ för klimatet och innebär också vardagsmotion. Det är med andra ord positivt både för miljö och hälsa!

Vi startar på Majorsallén 77 med två elcyklar för att se hur det tas emot och om tjänsten används i den utsträckning vi önskar. Slår det väl ut kan det bli aktuellt med fler cykelpooler i våra områden framöver.

Hyresgästerna på Majorsallén 77 bokar cyklarna via bokningstavlan i trapphusen eller på Mina sidor.

Två män står och håller i styret på två elcyklar.

Erik Rehnström och Mathias Svensson från AB Bostäder med de två elcyklarna på Majorsallén 77.

Sidan uppdaterad 2021-07-22