Seniorlägenheter Solhaga

Hyresgästerna flyttar in april 2023

Lägenheterna är klara och de första hyresgästerna flyttade in i omgångar 20 mars till 1 april 2023.


AB Bostäder har köpt ett av husen på Solhagsvägen 15 i kvarteret Steglitsan 7. Här bygger vi nu på en våning och skapar 24 nya seniorlägenheter. Det är helt vanliga lägenheter på 2 rum och kök som är välplanerade och tillgänglighetsanpassade för ett bekvämt boende. Enda kravet för att kunna hyra en seniorlägenhet är att någon i hushållet är 65 år eller äldre.

Här kan du ladda ner broschyr Solhaga Seniorboende (pdf) med information om boendet och bilder och ritningar på lägenheterna.

Seniorlägenheterna ligger i direkt anslutning till Solhaga äldreboende och mötesplatsen nås enkelt via en passage i källaren mellan husen. På Solhaga mötesplats finns möjlighet att beställa lunch och delta i aktiviteter som ordnas.

Alla lägenheter har balkong och nås med hiss eller trappa. I källaren finns en gemensamhetslokal som kan nyttjas för umgänge med grannar och här finns även tillgång till bastu, relax, gym och övernattningsrum för gäster. I källaren parkeras cyklar och rullatorer och på gården finns parkeringsplatser att hyra och ett miljöhus/sophus.

Busshållplatsen ligger direkt utanför huset och inom promenadavstånd finns grönområde, restaurang, livsmedelsbutik, apotek och vårdcentral.


ByggstartJanuari 2022
InflyttningApril 2023
UthyrningUthyrning pågår!
Tilldelning efter köpoäng
Antal24 lägenheter
Storlek2 rum och kök på 48 - 65 m²
UpplåtelseformHyresrätter
Seniorlägenheter (65+)
TV/BredbandÖppen fiber via Telia där basutbud på TV ingår i hyran
BilplatsFinns att hyra i mån av plats
ÖvrigtBalkong, Hiss, Tvättmaskin, Diskmaskin
SökområdeNYPRODUKTION - Solhaga
StatusByggnation pågår


Är du intresserad av lägenheterna?

Det är samma kö som gäller för alla våra lägenheter. Om du redan samlar köpoäng väljer du bara att bocka i sökområde NYPRODUKTION – Solhaga i din sökprofil så får du förslag när lägenheterna läggs ut längre fram.

Står du inte i kö registrerar du en kundanmälan på Mina sidor, aktiverar dig i vår bostadskö och bockar i sökområde NYPRODUKTION – Solhaga i din sökprofil.

OBS! Det är bara du som har e-post som kontaktsätt och har bockat i rutan ”Ja, jag vill ha förslag enligt mina önskemål” som får förslag till din e-post när lägenheterna läggs ut.

Läs mer om hur vår kö fungerar.

Karta

Sidan uppdaterad 2023-03-27