Nya seniorlägenheter i centrum

Bifrost seniorbostad illustrationsbild

Med bästa möjliga läge, mellan handelsområdena Rörstrands och Nya Stadens Torg, bygger vi nu 20 lägenheter för dig som vill bo bekvämt, centralt och som är över 65 år.


Kvarteret Bifrost

På Torggatan 1 i centrala Lidköping ligger Kvarteret Bifrost. Där bygger vi ett helt nytt hus, fullt av möjligheter till samkväm i gemensamma lokaler, närhet till i stort sett allt och trygghet hos både grannar och hyresvärd.

Busshållplats runt hörnet, ca 500 meter till Lidköpings Resecentrum och ett stenkast från biografer, butiker och stadens alla trevliga caféer och restauranger. Huset får en mysig innergård och loftgångar leder in till respektive lägenhet. Det kommer finnas balkonger i lägenheterna mot Torggatan (2 rum och kök, 56 och 57 kvm).

I bottenplan av huset kommer det finnas gemensamma lokaler som är gratis att använda och där det finns möjlighet att på egen hand ordna aktiviteter. Vård och omsorg från Lidköpings kommun kommer finnas tillgängliga under lunchtid på vardagar, då det kommer finnas möjlighet att beställa och äta lunch här. Det kommer även finnas ett funktionshindercenter i bottenplan som är till för personer med funktionshinder. Den mysiga innergården kan nyttjas för fika och umgänge.

ByggstartHösten 2019
InflyttningApril 2021
Antal20 lägenheter
Storlek2 - 3 rum och kök
UpplåtelseformHyresrätter
ÖvrigtHiss
Varmvattenkostnad tillkommer
StatusPågående
SökområdeNYPRODUKTION - Bifrost

Seniorlägenheter

Seniorlägenheter är till för dig som klarar dig på egen hand och som vill ha ett bekvämt och anpassat boende för just seniorer. Till seniorlägenheter hör också en gemensam lokal för gemenskap med sina grannar som man kan nyttja utan kostnad. Till skillnad från ett äldreboende, där vård och service erbjuds dygnet runt, så är detta ett självständigt boende. För att kunna söka till seniorlägenheter måste någon i hushållet vara över 65 år.

Planlösningar

Här är exempel på några av planlösningarna.

Är du med i vår lägenhetskö?

För att kunna söka lägenheterna måste du vara registrerad i vår kö och samla köpoäng.
Logga in eller registrera dig på Mina Sidor.
Bocka i sökområde NYPRODUKTION – Bifrost i din profil så får du e-post när lägenheterna läggs ut för intresseanmälan.

Läs mer om hur vår kö fungerar.

Sidan uppdaterad 2023-10-31