Nya lägenheter Mellbygatan 12

Unika möjligheter i hjärtat av Lidköping

Nu bygger vi om gamla lokaler på Mellbygatan 12 till tre nyproducerade lägenheter som passar de flesta som söker det bästa av stadslivet. Här är din chans att hyra en bostad som utstrålar stil, komfort och utveckling. Välkommen hem till ditt nya hem i centrum, där modern livsstil möter en trivsam atmosfär!
Våra lägenheter är utformade med modern arkitektur och interiör. Här hittar du öppna planlösningar med hållbara materialval.

Din framtid börjar här

Läget ger dig närhet till arbetsplats, utbildning och nattliv. Med en utbud av kulturella evenemang och nöjesmöjligheter runt hörnet finns alltid något nytt att upptäcka.

Ditt hem ska vara en plats där du känner dig avslappnad och glad.  I dessa nyproducerade lägenheter har du en unik möjlighet att skapa en personlig touch, med tanke på att du är den första hyresgästen hittills. Dina val kommer sätta tonen för detta hem och på så sätt kan du göra det till ditt eget på ett sätt som få får uppleva. Din framtida bostad väntar på dig!

 

ByggstartHösten 2023
Inflyttning1 maj 2024
UthyrningFullt uthyrt.
Tilldelning efter köpoäng
Antal lägenheter3
Storlek1,5 - 2 rum och kök
49 - 65 m²
UpplåtelseformHyresrätter
SökområdeCentrum

Är du intresserad av en lägenhet?

Lägenheterna är för tillfället fullt uthyrda. Håll utkik på Mina sidor om någon lägenhet blir ledig framöver. För att kunna göra en intresseanmälan måste du vara registrerad i vår bostadskö.

Karta

Sidan uppdaterad 2024-06-24