Nya lägenheter kvarteret Spettet

Illustration av 10 vånings hus med tegelfasadVi kan stolt meddela byggstarten av ett nytt och spännande bostadsprojekt i kvarteret Spettet i Lidköping, som erbjuder 69 moderna hyresrätter. Lägenheterna varierar i storlek från 1 till 5 rum och kök, vilket gör dem lämpliga för såväl ensamstående som större familjer.

Projektet ligger i en lugn miljö med närhet till natur, badplatser och service, vilket ger de boende möjlighet att njuta av en aktiv och bekväm livsstil. Vårt mål är att skapa en trivsam och hållbar boendemiljö som inte bara gynnar de nya hyresgästerna utan också skapar mervärde för hela stadsdelens invånare.

Vi är engagerade i att minska klimatpåverkan genom att använda hållbara byggmaterial och energieffektiva lösningar. Projektet är en del av vårt långsiktiga arbete för att främja trivsel och en hållbar stad.

– Detta projekt markerar ett viktigt steg i vår vision om att utveckla bostäder som kombinerar modern design med hållbarhet och livskvalitet, säger Peter Johansson, tillförordnad vd på företaget.
– Vi ser fram emot att välkomna nya hyresgäster till kvarteret Spettet och bidra till stadsdelens positiva utveckling.

Byggstarten är planerad till vintern 2024, och de första inflyttningarna kommer att ske sommaren 2026.

Tilldelad entreprenör för projektet är Serneke.

Läs mer om projektet på vår hemsida.

Sidan uppdaterad 2024-06-24