Kv Regndroppen 2 – Sjölunda Äng

Regndroppen illustrationsbild 1200x500L

Inflyttning januari 2020

I januari 2020 flyttade alla hyresgäster in i sina nya lägenheter i kvarteret Regndroppen i Sjölunda.

Se bilder från byggplatsen eller Se vår film från Sjölunda

15 maj släpps lägenheterna till kön

Den 15 maj släpps lägenheterna för uthyrning, där våra egna hyresgäster har förtur de första 10 dagarna. Därefter släpps resterande obokade lägenheter ut för alla i kön att söka.

Lägenheterna ligger ute på vår hemsida under lediga bostäder. Du går in och gör intresseanmälan på de lgh du önskar. Det går ha max 5 intresseanmälningar samtidigt. Våra egna hyresgäster erbjuds först och när man erbjudit de som anmält intresse går resterande lägenheter ut på hemsidan igen och då får alla göra intresseanmälan.

Ej vår hyresgäst – gör ny intresseanmälan!

Har du gjort intresseanmälan vid första släppet men inte bor hos oss kommer du inte få något erbjudande den omgången. Du måste göra en ny intresseanmälan när lägenheterna kommer ut andra gången för att ha chans att få ett erbjudande då.


I Sjölunda Äng, strax utanför Lidköping, utvecklar vi ett nytt bostadsområde. Med närhet till både skola, förskola, natur och Vänerns strand bygger vi 32 nya hyreslägenheter.

Natursköna Sjölunda Äng ligger bara en knapp mil från Lidköping och området som bebyggs ligger endast ett stenkast från Vänerns härliga strand. I direkt närhet till de kommande bostäderna finns både skola, förskola och natur. Med busshållplats i direkt anslutning till området är det goda pendlingsmöjligheter till Lidköping. Härifrån går det dessutom alldeles utmärkt att ta sig med cykel på de fina cykelvägarna hela vägen in till stan.

Har man bil finns det parkeringar i området varav några är utrustade med laddstolpe för elbil.

De sju husen är placerade i ett lugnt och avskilt läge nära naturen och kommer att få gatuadress Portvaktsvägen.

ByggstartHösten 2018
InflyttningBörjan 2020
Antal lägenheter32
Storlek1 - 2 rum och kök i gruppboende
2 - 4 rum och kök hyresrätter
UpplåtelseformHyresrätter
ÖvrigtBalkong eller uteplats
StatusInflyttat januari 2020

Planlösningar (klicka för större bild)


Ställa sig i kö till lägenheterna

Det är samma kö som gäller för alla våra lägenheter. Om du redan samlar köpoäng väljer du bara att bocka i sökområde NYPRODUKTION – Sjölunda i din sökprofil så får du förslag när lägenheterna läggs ut längre fram.

Står du inte i kö registrerar du en kundanmälan på Mina sidor, aktiverar dig i vår bostadskö och bockar i sökområde NYPRODUKTION – Sjölunda i din sökprofil.

OBS! Det är bara när du har e-post som kontaktsätt och har bockat i rutan ”Ja, jag vill ha förslag enligt mina önskemål” som du får förslag när lägenheterna läggs ut.

Sidan uppdaterad 2020-02-28