Lyckad aktivitetsdag i Margretelund

en man skjuter med boll och klubba på litet målDet fina vädret och en hel del aktiviteter på plats i Margretelund lockade många hyresgäster lördagen den 4 september.

Dagen, som anordnades i samarbete med Villa Lidköping BK bjöd på en hel del för både stora och små. AB Bostäder ordnade tipspromenad och bingo. Representanter från Villa Lidköping BK var på plats med diverse aktiviteter, som att testa att skjuta mål på deras fullt utrustade målvakt, testa hur hårt man kunde skjuta med boll och klubba mm.

Storvinsten denna dag var en 55” TV från Elgiganten, som var så snälla och sponsrade oss denna dag. Det var en mycket glad hyresgäst som tog hem vinsten efter hård konkurrens från alla övriga tävlande. Mellan allt tävlande bjöds det på korv med bröd som ICA-butiken i området sponsrade med.

Syftet med dagen var att träffa våra hyresgäster igen efter ett ganska långt uppehåll samt att introducera hyresgäster i bandyvärlden och ge information om deras förening. Detta är resultatet av vårt arbete med sponsringsavtal. Föreningarna vi sponsrar ska komma och presentera sig och vara med på anordnade aktiviteter.

Dagen blev mycket lyckad och det kan bli så att vi har några nya små bandyspelande hyresgäster hos oss inom kort.

ungdomar skjuter med boll och klubba på bandymålvakt

Sidan uppdaterad 2021-09-27