Bosamordnare – skapa trygghet och gemenskap hos AB Bostäder

Vill du vara med och göra skillnad för människor? Är du en person som trivs med att arbeta nära människor och skapa en trygg och härlig boendemiljö? Då är du precis den vi söker! Vi letar efter en till engagerad bosamordnare till vårt team i marknadsgruppen.

Om jobbet

Som bosamordnare kommer du att vara i direktkontakt med människor, vilket kräver att du kan bemöta olika personligheter och hantera olika ärenden. Din roll innebär att ta ansvar för det dagliga arbetet kring trygghet och trivsel i våra bostadsområden. Du blir den första kontaktpersonen vid störningsärenden, och tillsammans med marknadschefen och övriga stödfunktioner ser du till att ärendena hanteras effektivt, korrekt och med hög personlig service. Många hyresgäster kommer att se dig som en viktig förtroendeperson, och därför värdesätter vi starkt dina personliga egenskaper.

Om tjänsten

Dina arbetsdagar kommer att vara varierande och inkludera bosociala ärenden som hembesök, ansvara för aktiviteter på vår mötesplats, kontakt med myndigheter, vräkningsförebyggande arbete och olika trygghetsåtgärder. Du får fullt stöd från vårt team på AB Bostäder i hanteringen av dessa ärenden.

Din profil och erfarenheter

Vi värdesätter personliga egenskaper som serviceinriktad, trygg, ansvarstagande samt förmåga att vara kreativ. Strukturerat arbetssätt och god samarbetsförmåga är viktigt. Du ska kunna skapa goda relationer, prioritera ärenden och ha en positiv attityd. Erfarenhet inom fastighetsbranschen och socionomutbildning är meriterande, och vi ser positivt på tidigare erfarenhet av att arbeta med människor från olika länder. Genom ditt engagemang skapar du resultat tillsammans med andra.

Du har förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Om du behärskar fler språk är det ett plus!

Din ansökan

Tycker du att det här låter intressant, ser vi fram emot din ansökan! Skicka den till malin.gustafsson2@lidkoping.se . Vi genomför löpande urval, så var snabb med din ansökan.

Övrigt

B-körkort är ett krav.
Kvälls-och helgarbete förekommer.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Omfattning: 100 %.
Tillträde: 1 juni 2024 eller enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2024-03-05, men vi går igenom ansökningarna löpande, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För mer information, kontakta vår marknadschef Malin Gustafsson på telefon 0510-77 08 27 eller e-post malin.gustafsson2@lidkoping.se . Du kan också kontakta fackligt ombud Anders Krantz på telefon 0510-77 08 12 eller e-post anders.krantz@lidkoping.se .

Sidan uppdaterad 2024-02-14