AB Bostäders barnklubb söker aktivitetsledare

Är du en ordningsam, initiativtagande och sprallig ungdom? Har du kanske erfarenhet av att arbeta med barn? Ta då chansen att ansöka om sommarens roligaste jobb – nämligen aktivitetsledare i för vår barnklubb där alla barn mellan 6–12 år är välkomna!

Som aktivitetsledare håller man i alla aktiviteter för barnen på ett utvalt bostadsområde, här sätter bara fantasin gränser! Man kan göra allt från att pyssla, sjunga, spela fotboll och spel eller leka barnlekar. Alla aktiviteter sker mestadels utomhus. Du jobbar tillsammans med andra ungdomar.

Som aktivitetsledare har du stort ansvar över barnen. Du ska vara ordningsam, organiserad, planerande, gilla att samarbeta och tycka om eget ansvar. Barn är fantastiska, men kräver också stort engagemang och tålamod, därför är erfarenhet meriterande. Att vara aktivitetsledare är enormt uppskattat av både barn och föräldrar, så vi ser gärna att man har en brinnande glädje för att jobba med barn.

Aktiviteterna pågår under vecka 25 och 26, 17-28 juni, med ca 5 timmars arbetstid per dag (midsommarafton är en ledig dag).

Är du den vi söker? Skicka i sådana fall in en ansökan och beskriv kortfattat om dig själv, vad du gillar att göra på fritiden och varför just du skulle passa som aktivitetsledare i vår barnklubb.

  • Du som söker ska vara född 2008 eller tidigare.
  • Lön enligt kollektivavtal.
  • Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas vid anställning.

Välkommen med din ansökan till Helena Branell via e-post: helena.branell@lidkoping.se senast den 31 mars, men inkom med din ansökan så fort som möjligt, rekrytering kan komma att ske under ansökningstidens gång.

Har du frågor går det bra att kontakta Helena Branell på 0510-77 08 10 eller Malin Gustafsson på 0510-77 08 27.

Sidan uppdaterad 2024-02-28