Tun

Den lilla orten Tun ligger drygt 25 km sydväst om Lidköping. Här är närheten till flygflottiljen F7 på Såtenäs påtaglig. Att se ett stort Herculesplan på väg in för landning är en mäktig syn. Om du vänder blicken åt andra hållet ser du ut över böljande sädesfält, betande kor och gröna åkrar.

Kvarnvägen 1

Husen byggdes 1986 och består av 8 parhuslägenheter i storlekarna 2-3 rum och kök med ljusa, öppna planlösningar. Här har du en lagom stor trädgård som du själv pysslar om. Varje lägenhet har egen fullt utrustad tvättstuga.

Kvarnvägen 2

Kvarnvägen 2 är en röd tegellänga som består av 9 radhuslägenheter i storleken 1 rum och kök. Här har du egen ingång och en stor altan ut mot innergården där du kan sitta och njuta av solen. Rampen på framsidan gör det enkelt att ta sig till sin lägenhet.

Egnahemsvägen 14 — Seniorlägenheter

Egnahemsvägen 14 är en röd tegellänga som består av 8 seniorlägenheter i storleken 2 rum och kök på ca 60 kvm. Här har du egen ingång och en stor altan där du kan sitta och njuta av solen. Egnahemsvägen är ett perfekt området för dig som vill bo i lägenhet med huskänsla där underhållskostnaderna ingår i hyran. Bekymmersfritt och bekvämt.
Lägenheterna är Seniorboende – vanliga lägenheter där förutsättningen för att bo är att minst en i hushållet är 65 år eller äldre.
I anslutning till denna fastighet finns en gemensamhetslokal, bibliotek och boulebana med mera.

Sidan uppdaterad 2022-05-19