Caroline Hagström ny vd för AB Bostäder i Lidköping

Styrelsen för AB Bostäder Lidköping har idag utsett Caroline Hagström till ny vd. Caroline Hagström har lång erfarenhet som chef inom kommunal verksamhet och kommer närmast från jobbet som sektorchef för Sektor service i Lidköpings kommun.

-Vi har haft förmånen att välja bland flera mycket meriterande sökanden och vi är glada att idag kunna hälsa Caroline Hagström välkommen som vd till bolaget, säger Henrik Gallus, styrelseordförande för AB Bostäder i Lidköping.

AB Bostäder i Lidköping äger och förvaltar bland annat cirka 2 600 lägenheter, ett hundratal lokaler och är Lidköpings kommuns verktyg för bostadsförsörjning med målet att bygga 200 bostäder under en tvåårsperiod.

-Skaraborg är under omställning och vi tar plats som möjliggörare för denna utveckling. Vi har ett högt satt mål för bostadsbyggande och vi är glada att alldeles nyligen beslutat om tilldelning för byggnation av ett sextiotal bostäder i centrala Lidköping, säger Kajsa Ezelius, vice ordförande för bolaget. Vi ser att Caroline blir en utmärkt kraft att fortsätta utveckla bolaget.

– I mer än 15 år har jag arbetat i flera högre ledande befattningar inom olika verksamheter där mitt huvudsakliga uppdrag har varit att skapa förutsättningar för hållbar tillväxt, gott näringslivsklimat och leverera service och lokaler både till kommuninvånare/näringsidkare och kommunkoncernen. Att tillsammans med medarbetarna på AB Bostäder i Lidköping få möjligheten att utveckla boendemöjligheter i Lidköping ser jag som en ynnest och jag ser verkligen fram emot mitt nya uppdrag, säger Caroline Hagström.

Caroline Hagström tillträder sin nya roll 9:e september 2024.

Sidan uppdaterad 2024-06-27