Nya Mina sidor

Från den 30 oktober kan du logga in på nya Mina sidor både som kund och/eller sökande.

På Mina sidor finns information till dig som hyresgäst om dina avtal, betalningar och ärenden. Du kan även registrera din felanmälan och ta emot olika meddelanden från oss såsom driftmeddelanden, nyhetsutskick och mycket annat.

Du som är sökande kan göra, och följa dina, intresseanmälningar, få visningsinformation, signera avtal. Du hanterar ditt sökande på ett enkelt och smidigt sätt digitalt.

Logga in första gången

Så här gör du för att komma in på Mina sidor första gången:

  • Inloggning/registrering på Mina sidor gör du med BankID om du har ett fullständigt personnummer (ÅÅÅÅMMDD-NNNN).
  • Saknar du BankID eller fullständigt personnummer så hör av dig till oss så får du en aktiveringslänk via e-post.
  • Om du administrerar någon annans sökande eller hyresgästsidor vill vi också att du kontaktar oss. Vänligen notera att du inte kan använda samma inloggningsuppgifter som du gjort på våra tidigare hyresgästsidor.

Du ansvarar själv för att hantera dina inloggningsuppgifter på ett säkert sätt. Har du redan loggat in och registrerat dig enligt ovan så kan du bortse från det här meddelandet!

Nya Mina sidor

Avtal och hyresavier

Du ser dina avtal och kan signera och säga upp avtalet digitalt. Du hittar dina fakturor/hyresavier under rubriken Betalningar. Där kan du ladda ner dem, se OCR nummer samt se att de är betalda.

Felanmälningar

Om du har ett avtal kan du registrera felanmälningar som skickas direkt till din kvartersvärd.

Förbrukning

Du som har individuell mätning och debitering på din hyresavi för vatten eller el kan se din förbrukning i ett diagram.

Dina köpoäng och intresseanmälningar

Du hittar dina köpoäng under respektive kö. Klicka på Mitt sökande och välj sedan en kö, exempelvis Bostad. När du klickar på kön ser du högst upp på sidan hur många köpoäng du har i den kön. Här kan du också följa de annonser du gjort en intresseanmälan på.

Sökandeprofil

För att kunna göra intresseanmälan på en lägenhet behöver du kontrollera att din sökandeprofil är uppdaterad. Det är uppgifter om inkomst, nuvarande boende och antal i hushållet. Du kommer få en påminnelse att uppdatera din sökandeprofil när det blir aktuellt. Fyller du inte i din sökandeprofil i tid så skapas ingen intresseanmälan.

Bevakningar

Om du tidigare har haft en bevakning, där du får förslag på lediga lägenheter eller fordonsplatser, behöver du uppdatera denna. Under ”Mitt sökande” och ”Bevakningar” kan du enkelt skapa upp en ny bevakning på till exempel. Bostad, antal rum, kostnad och område. Du kan ha flera bevakningar på Bostad, Bostad via lottning och Seniorlägenhet.

Aktivitetskrav

Notera att du som sökande måste logga in minst en gång per år för att behålla din plats i kön.

Dina kontaktuppgifter

Det är viktigt att du har en e-postadress och ett telefonnummer som vi kan nå dig på för att du ska kunna ta del av såväl erbjudanden som viktig information om ditt boende. Det är därför viktigt att du uppdaterar Mina sidor med din aktuella e-postadress och ditt telefonnummer. Det gör du genom att klicka på ”Konto” följt av ”Mina uppgifter”.

Under menyn ”Kontaktvägar” kan du själv styra över hur du vill bli kontaktad av oss. Relevant information till dig kommer alltid att skickas ut som notifieringar till Mina sidor.

Välkommen in och bekanta dig med våra nya Mina sidor!

Sidan uppdaterad 2023-10-31