Vi gör om Mina sidor

Mellan den 26 – 30 oktober kommer vi att göra om Mina sidor för dig som kund och/eller bostadssökande. Du kommer därför inte kunna logga in på Mina sidor under dessa dagar. På grund av detta kan behandlingstiden vid uthyrning att bli något längre, men vi arbetar så snabbt vi kan!

Sidan kommer att få ett helt nytt utseende – mer användarvänligt och lättillgängligt. Du kommer som vanligt kunna logga in på Mina sidor via hemsidan.

Detta gäller för dig som kund/bostadssökande:

  • Du behåller självklart dina redan samlade köpoäng.
  • Du som inte har en mailadress registrerad i din köprofil idag behöver lägga in den omgående. Det kommer att underlätta för dig som kund men också för vår hantering gällande kommunikation.
  • Du måste hädanefter logga in en gång per år för att behålla dina köpoäng (inte en gång per halvår som tidigare).
  • När du loggar in första gången på nya Mina sidor behöver du uppdatera din sökprofil, det vill säga dina önskemål om till exempel lägenhetsstorlek och område. Detta gäller både för bostäder och fordonsplatser. Vi påminner dig om det när sidan är på plats!

På nya Mina sidor kommer Bytestorget försvinna, där du har möjlighet att annonsera om direktbyten. Du kan istället annonsera efter direktbyten själv via facebook eller andra annonser. När du hittat någon att byta bostad med gör du en ansökan om direktbyte till AB Bostäder.

Sidan uppdaterad 2023-10-25