Sommarjobb

Sommarjobba som kvartersvärd

På AB Bostäder tar vi varje år emot ungefär lika många sommarjobbare som vi är anställda. Vi anställer drygt 30 unga personer under hela sommaren. Detta gör att vår ordinarie personal får sin välbehövliga semester medans vi får hjälp att sköta om våra fastigheter och leverera bra service till våra kunder.

Vill du bli en i vårt team i år?

Det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Du får jobba tillsammans med andra ungdomar och några av de ordinarie kvartersvärdarna och ta hand om våra fastigheter. Du ser till att gårdar och gemensamma utrymmen i husen där våra kunder har sitt hem är välskötta. I arbetsuppgifterna ingår till exempel att rensa rabatter, klippa buskar, måla, städa trapphus och källare. Du kommer också träffa många av våra kunder och hjälpa till med felanmälningar. Arbetstiden är vardagar 07.00–16.00. Extra kul om du som söker sommarjobb har ditt hem i något av våra områden!

För att söka  sommarjobb hos oss ska du vara född 2005 eller tidigare. Fyll i ansökan via länken nedan och skicka in senast 7 mars 2021. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Ansökan sommarjobb

Fyra kvartersvärdar tittar fram ur ett stort lövverk

Blir någon av dessa kvartersvärdar din kollega i sommar?

Sidan uppdaterad 2021-02-05