AB Bostäder söker kvartersvärd

Fastighetsbranschen står inför en framtid där det ställs höga krav på underhåll, tekniska lösningar och energibesparande åtgärder. Som kvartersvärd blir du en viktig del i detta arbete.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter i våra bostadsområden är många och varierande. Du ska bland annat ge våra kunder god service, vilket innebär reparationer inne i lägenheterna, trappstädning och skötsel av gemensamma ytor samt den yttre miljön.

Du har en bred teknisk kompetens, gärna med bakgrund inom bygg, VVS, el eller trädgård. Fastighetsskötarutbildning eller liknande är meriterande.

Du är kundorienterad och serviceinriktad, har stor social kompetens och tycker om att arbeta med människor. Du har förmåga att planera och arbeta både självständigt och i grupp. Språkkunskaper utöver svenska och engelska välkomnas.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats

Fem kollegor skrattar ihop i parkmiljö

AB Bostäder är en attraktiv arbetsplats som eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Vi är stolta över att bidra till Lidköpings positiva samhällsutveckling. Bolagets affärsidé är att; På ett hållbart sätt och med ett starkt kundengagemang förvalta, skapa och utveckla bostäder.

AB Bostäder är ett kommunägt, allmännyttigt bolag, vilket innebär att vi har till uppgift att tillhandahålla hållbara och prisvärda bostäder för alla. Vi arbetar också mycket med samhällsnytta.

Du erbjuds ett fritt och ansvarsfullt arbete i en stimulerande arbetsmiljö i ett välskött företag som har funnits i över 75 år. Vi har friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Omfattning: 100 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Tillträde: enligt överenskommelse
Lön: Månadslön enl. kollektivavtal
B-körkort krävsAnsök senast 26 februari

Kontakt

Har du frågor är du välkommen att kontakta driftchef Jimmy Andrén,
telefon: 0510-770803, e-post: jimmy.andren@lidkoping.se.

Fackligt ombud Fastighetsanställdas förbund: Stefan Tuomainen,
telefon: 0510-776634, e-post: stefan.tuomainen@lidkoping.se.

Ansökan, märkt KVARTERSVÄRD, skickas via e-post till: jimmy.andren@lidkoping.se.
Urval och intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdag 26 februari 2021.

Sidan uppdaterad 2021-02-05