Kunderbjudanden

Här hittar du aktuella erbjudanden som vi har via olika samarbetspartners till våra kunder.


Träna på X-FORCE

X-Force webbLåt oss presentera vår nya samarbetspartner, X-Force! Alla våra hyresgäster har nu möjlighet att träna till ett rabatterat pris, du betalar endast 249 kr/mån (ord. pris 329 kr/mån). Allt ingår! Gratis PT-timma, styrketräning i de moderna maskinerna, alla  gruppträningspass och dessutom finns det barnpassning. Det kan ju inte bli bättre!

Kom in till oss på AB Bostäder och hämta din exklusiva kupong för att ta del av erbjudandet och komma i gång med din träning.

Information om erbjudandet i PDF.

Läs om all träning på X-FORCE hemsida!


ella RådalunkenFRI START i Rådalunken 2018

AB Bostäder erbjuder i samarbete med Lidköpings VSK dig som hyresgäst FRI START i Rådalunken Lördagen 8 september 2018.

Passa på att ta med dig familj, vänner och grannar ut i Rådaskogen! Det finns olika klasser för barn och vuxna och olika längd på banorna.

Måndagsträningar klockan 18.00

För att komma i form inför loppet är du välkommen på Lidköpings VSKs löpträningar som är GRATIS. Träningspassen leds av utbildade ledare och det finns flera grupper så man kan springa i den grupp som passar den nivå man är på. Under sommaren ändras samlingsplats och tider.

Läs på Lidköpings VSK hemsida, gilla eller gå med i facebookgruppen Lidköpings VSK eller Löpträning i Lidköping för mer information. Häng på och träna tillsammans!

Anmälan till Rådalunken gör du på www.lidkopings-vsk.se/Arrangemang/radalunken2018/.
Koden (Voucherkoden) du ska fylla i vid anmälan kommer du få på din hyresavi och på Mina sidor.

Rådalunken

Sidan uppdaterad 2018-05-25

Tillbaka till toppen av sidan