Kunderbjudanden

Här hittar du aktuella erbjudanden som vi har via olika samarbetspartners till våra kunder.


Lidköpings E-sportcenter

Lidköping Esport RENLidköpings E-sportcenter erbjuder alla gamers en spelupplevelse i en kompetativ och inkluderande miljö. Kraftfulla speldatorer laddade med de stora speltitlarna väntar på just dig.

Kom och testa! Klipp ur talongen som finns i nästa nummer av vår kundtidning Bomärket. Den kommer i din brevlåda under december månad.

Erbjudandet gäller till 31 januari 2019.


Nextory

NextoryPassa på att läsa och lyssna så mycket du vill i en hel månad med Nextory. Här finns allt från skrämmande deckare och inspirerande biografier till mysiga sagoböcker för barn och barnbarn. Med Nextorys familjeabonnemang kan hela familjen läsa samtidigt med upp till fyra användare på ett konto.

I samarbete med Nextory får alla våra hyresgäster, som blir nya medlemmar, lyssna gratis i 30 dagar och sen erhålla 15% rabatt på de tre efterföljande månaderna. Nextory har inga bindningstider och erbjudandet gäller endast nya Nextorykunder.

Tryck här för att ta del av erbjudandet.


Musikalen Djungelboken

djungelboken-FBbannerSom hyresgäst hos AB Bostäder har du möjlighet att se musikalen Djungelboken till rabatterat pris. Musikalen spelas på Folkets Hus under januari 2019.

Vuxna: 195 kr (ordinarie pris 250 kr)
Barn: 80 kr (ordinarie pris 100 kr)

Biljetter bokar du på Folkets Hus hemsida, www.folketshus-lidkoping.se.

Du betalar sedan i kassan på plats och säger att du bor hos AB Bostäder och får då rabatten.
Tänk på att klicka på knappen boka och inte köp när du bokar dina biljetter. Det är när du klickar på boka-knappen som rabatten gäller.


Träna på X-FORCE

X-Force webbLåt oss presentera vår nya samarbetspartner, X-Force! Alla våra hyresgäster har nu möjlighet att träna till ett rabatterat pris, du betalar endast 249 kr/mån (ord. pris 329 kr/mån). Allt ingår! Gratis PT-timma, styrketräning i de moderna maskinerna, alla  gruppträningspass och dessutom finns det barnpassning. Det kan ju inte bli bättre!

Kom in till oss på AB Bostäder och hämta din exklusiva kupong för att ta del av erbjudandet och komma i gång med din träning.

Information om erbjudandet i PDF.

Läs om all träning på X-FORCE hemsida!

Sidan uppdaterad 2018-11-23

Tillbaka till toppen av sidan