Kunderbjudanden

Här hittar du aktuella erbjudanden som vi har via olika samarbetspartners till våra kunder.


Musikalen Djungelboken

djungelboken-FBbannerSom hyresgäst hos AB Bostäder har du möjlighet att se musikalen Djungelboken till rabatterat pris. Musikalen spelas på Folkets Hus under januari 2019.

Vuxna: 195 kr (ordinarie pris 250 kr)
Barn: 80 kr (ordinarie pris 100 kr)

Biljetter bokar du på Folkets Hus hemsida, www.folketshus-lidkoping.se.

Du betalar sedan i kassan på plats och säger att du bor hos AB Bostäder och får då rabatten.
Tänk på att klicka på knappen boka och inte köp när du bokar dina biljetter. Det är när du klickar på boka-knappen som rabatten gäller.


Pingisskola hos Lidan BTK

bordtennis pingisErbjudande för barn till boende hos AB Bostäder, i samarbete med Lidan BTK.

Höstens pingisskola hos Lidan BTK startar den 14 oktober och är under 10 tillfällen på hösten. Skolan håller till i Idrottens Hus.
Barn mellan 7-13 år, som bor hos AB Bostäder, får ett unikt erbjudande i samband med anmälan till pingisskolan där gratis startpaket (värde 200 kr) ingår. Ett startpaket innehåller rack, bollar, och vattenflaska.

Untitled-7Info och föranmälan görs via Lidans hemsida www.lidanbtk.se eller maila till lidanbtk@gmail.com  Det är viktigt att du uppger din bostadsadress i anmälan som ska ske senast den 1 oktober. OBS! Begränsat antal elever under höstterminen. (20 elever)

AB Bostäder i Lidköping & Lidan BTK


Träna på X-FORCE

X-Force webbLåt oss presentera vår nya samarbetspartner, X-Force! Alla våra hyresgäster har nu möjlighet att träna till ett rabatterat pris, du betalar endast 249 kr/mån (ord. pris 329 kr/mån). Allt ingår! Gratis PT-timma, styrketräning i de moderna maskinerna, alla  gruppträningspass och dessutom finns det barnpassning. Det kan ju inte bli bättre!

Kom in till oss på AB Bostäder och hämta din exklusiva kupong för att ta del av erbjudandet och komma i gång med din träning.

Information om erbjudandet i PDF.

Läs om all träning på X-FORCE hemsida!

Sidan uppdaterad 2018-09-14

Tillbaka till toppen av sidan