Betongkupong blir pizzafest!

Alla betongkuponger är hittade!

Vilket engagemang av er hyresgäster! På tre dagar är alla kuponger hittade och levererade till oss. Precis som tanken var har ni med hjälp av grannar, familj och vänner hjälpts åt att hitta och få in de tunga kupongerna till oss.
Bra kämpat! Belöningen blir en rolig aktivitet med era grannar.

Här är de fem grannarna som lämnat in kupongerna.


Kurragömma med tusentals kronor i potten!

I höst smäller det! Snart kommer vi att placera ut 5 unika betongkuponger, värda tusentals kronor till våra hyresgäster. Den hyresgäst som hittar och löser in en kupong på vårt kontor kan se fram emot att bjuda hela kvarteret på pizzafest, biokalas, bowling, grillkväll eller fika på stan, beroende på vad som står på den 150 kg tunga betongklumpen.

Samma fond i ny tappning

Vi vill med detta uppmärksamma den fritidsfond som alla våra hyresgäster kan ansöka ekonomiskt bidrag från för att göra någonting tillsammans med sina grannar. I flera år har det varit ett lågt intresse i proportion till de pengar som finns avsatta i fonden. Nu hoppas vi att fonden ska bli ordentligt uppmärksammad och att den används till att öka grannsämjan och trivseln i våra bostadsområden.

Perfekt format

Att kupongerna både är tunga och otympliga är ett mycket medvetet val. Grundtanken med fritidsfonden är just att man ska samverka med sina grannar. För att frakta våra kuponger behöver man vara flera som hjälps åt och därför passar det här formatet alldeles utmärkt!

Så samla dina grannar och leta kuponger!

Betongkupongerna ska lämnas inne på gården, på vår parkering bakom kontoret Mellbygatan 3, under våra öppettider.
Måndag-torsdag 8.00 – 16.30
Fredag 8.00 – 16.00
Lunchstängt 12.30 – 13.30

När ni är på väg in med kupongen kontaktar ni
Malin Gustafsson, 0510-770827 eller Theres Axén 0510-770810.

Sidan uppdaterad 2018-09-21

Tillbaka till toppen av sidan