Trygghetsboende – Seniorboende

Förutom våra vanliga bostäder har vi två boendeformer som vi kallar Trygghetsboende och Seniorboende.

Trygghetsboende 65 år+

Våra trygghetsboenden är helt vanliga bostäder men de är anpassat för att du ska ha det så bekvämt som möjligt, oavsett om du klarar dig på egen hand eller behöver hjälp för att vardagen ska fungera. Boendet är funktionellt utformat och har gemenskapslokaler för samvaro, hobby och rekreation. Detta ger möjlighet till trygghet och social samvaro. Bostaden har inga trösklar, det är bredare dörröppningar och wc/dusch är rymligare än standard.

En förutsättning för att du ska kunna bli kund i vårt trygghetsboende, är att du, eller minst en familjemedlem, är 65 år eller äldre.

Östbygatan 32212-MFR_7182-200x150px

Trygghetsboendet på Östbygatan 32 ligger i sökområde Gamla Staden Söder. Här finns 32 lägenheter på 2 rum och kök och gemensamhetslokaler på flera våningsplan, bastu, två gästlägenheter att hyra för anhöriga eller gäster. Hemvården har sina lokaler i huset vilket ger trygghet för den som behöver hjälp i någon form.

Läs mer om Östbygatan 32

Mariestadsvägen 91 – 109 i Vinninga605 Vinnninga

Ca 10 km utanför Lidköping, i sökområde Vinninga, finns ett parhusområde med 10 lägenheter på 2 – 3 rum och kök. Här har du egen trädgård, uteplats och carport vid entrén. Intill finns Bäcklidens äldreboende där man kan nyttja service som gym, övernattningslägenhet (mot kostnad) och matsal om man önskar.

Läs mer om Vinninga Trygghetsboende

Götgatan 35413 Sleipner 180x135

Trygghetsboendet på Götgatan 35 ligger i sökområde Centrum. Här finns 14 lägenheter på 2 rum och kök och även en gemensam träffpunkt.

Läs mer om Götgatan 35


Seniorboende 55 år+

Våra seniorboenden är mer funktionellt utformade än en standardbostad och det finns givetvis hiss i huset.

En förutsättning för att du ska kunna bli kund i vårt seniorboende, är att du, eller minst en familjemedlem, är 55 år eller äldre.

Svartebäcksgatan 14 och  16

Vi har idag seniorboende på Svartebäcksgatan 14 och 16 som ligger i sökområde Margretelund.
Här finns 45 lägenheter på 2-3 rum och kök.

Sidan uppdaterad 2018-01-08

Tillbaka till toppen av sidan