AB Bostäder söker Fastighetschef

Ansök senast 5 oktNu söker vi en fastighetschef till vår fastighetsavdelning. Tjänsten omfattar det övergripande ansvaret för drift och utveckling av företagets fastigheter. Befattningen är direkt underställd VD och ingår i vår ledningsgrupp. I denna avdelningscheftjänst ligger ett ansvar för verksamhetsplanering, fastighetsekonomi, analys, uppföljningar och utveckling.

Du har övergripande personalansvar för 5 personer, men även ett indirekt ansvar för 17 kvartersvärdar ingår i uppdraget. Vi ser att du har en lämplig bakgrund, gärna akademisk och/eller en fackkunskap som kan stärka vår organisation. Fackkunskap som kan värderas lite extra är vvs, ventilation, styr och grönyteskötsel.

Ansök senast 5 oktober 2018!

För utförlig beskrivning läs mer under Lediga tjänster.

Sidan uppdaterad 2018-09-10