Nya lägenheter släpps i september

I september öppnar intresseanmälan för lägenheterna i före detta Skattehuset på Vinbergsgatan 10, mitt i centrum. Här bor du mellan stora torget och vackra stadsträdgården. Butiker och restauranger finns alldeles runt hörnet och Lidan flyter förbi 100 meter bort.

Det blir 29 yteffektiva och hemtrevliga lägenheter, 1:or – 4:or, där tio av dem blir studentlägenheter. Lägenheterna är klara för inflyttning februari 2018.

Vill du vara säker på att inte missa när lägenheterna släpps se till att ha en kundanmälan gjord på Mina sidor och vara aktiverad i kön. Där ska du även ha en epostadress ifylld som är verifierad. På din köprofil ska du bocka i Sökområde Centrum där dessa lägenheter hör hemma. Då får du ett förslag till din epost när lägenheterna släpps.

Läs mer om vår nyproduktion.

Skattehuset 2017-04-11 008 800px

Sidan uppdaterad 2017-07-11