Fri start i Rådalunken 2017

ella RådalunkenAB Bostäder erbjuder i samarbete med Lidköpings VSK dig som hyresgäst FRI START i Rådalunken Lördagen 9 september 2017.

Passa på att ta med dig familj, vänner och grannar ut i Rådaskogen! Det finns olika klasser för barn och vuxna och olika längd på banorna.

Anmälan gör du på www.lidkopings-vsk.se.
Koden du ska använda vid anmälan hittar du på din hyresavi för september som kommer ut efter 15 augusti. Du kan även få den genom att kontakta uthyrningen på AB Bostäder via telefon 0510−770801 eller uthyrning@lidkoping.se.

Måndagsträningar klockan 18.30

För att komma i form inför loppet är du välkommen på Lidköpings VSKs löpträningar som är GRATIS. Träningspassen leds av utbildade ledare och det finns flera grupper så man kan springa i den grupp som passar den nivå man är på. Under sommaren fram till och med vecka 32 utgår man på måndagar med start klockan 18.30 från Kronocampingen. Samling på gräsytan vid hoppkudden nedanför receptionen. Häng på och träna tillsammans!

Rådalunken 2017 (pdf)
Du kan även gå med i facebookgruppen ”Löpträning i Lidköping” för mer information.

Rådalunken

Sidan uppdaterad 2017-07-07

Tillbaka till toppen av sidan